Unde mancam cea mai buna ciorba din Bucuresti?

Scris de  Iul 11, 2016

Fanii burgerilor bine făcuţi au primit drept cadou o listă cu locuri unde poţi mânca cei mai buni burgeri din Bucureşti. Acum a venit rândul celor care preferă mâncărurile gătite ca la mama acasă, şi anume ciorbele şi supele, o alegere sănătoasă atât pe vreme caldă, dar mai ales rece. 

Restaurant Caru’ cu Bere

Cu siguranţă aţi auzit de acest faimos restaurant cu specific românesc din Bucureşti, unde zici că păşeşti într-o altă lume atunci când le treci pragul. În meniu veţi găsi o sumedenie de preparate tradiţionale delicioase, printre care şi ciorbă de burtă, perişoare, legume, văcuţă.

Preturile sunt accesibile şi variază între 11 RON şi 14 RON.

Dacă vreţi să aveţi parte de un prânz relaxat, sau o seară plăcută alături de prieteni, în atmosferă de poveste, găsiţi restaurantul la adresa  Strada Stavropoleos 5, București. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa si site-ul lor oficial.

Restaurant Pescăruş

Restaurant Pescăruş este un alt restaurant unde mergi dacă ţi-i s-a făcut dor de mâncarea mamei, sau dacă doreşti să încerci ceva nou, inedit. Atmosfera este plăcută, întreţinută de spectacole folclorice şi concerte live, iar serviciile sunt de calitate. După recomandările online, este musai să încercaţi Borş Herăstrău (16 RON) , iar dacă nu sunteţi fani ai peştelui, puteţi alege alte feluri de supe şi ciorbe – de fasole cu carne afumată, văcuţă, burtă etc.

Preţurile sunt între 12 RON şi 16 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Aleea Pescăruș, Parcul Herăstrău, sau pe site-ul lor oficial.

Restaurant Lacrimi și Sfinți

Ceea ce este special la acest restaurant este ca faptul că mâncarea este gătită după reţete tradiţionale româneşti vechi, uitate de zeci de ani. Ingredientele sunt mereu proaspete, locale,  iar carnea provine de la animale crescute cu grijă. Puteţi încerca diferite feluri de ciorbă aici, de la faimoasa ciorbă de peşte, la ciorabade miel, cu potroace ş.a.m.d.

Preţurile sunt între 17 RON şi 25 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Șepcari 16, Centrul Vechi, București, sau pe pagina lor oficială

Hanul Berarilor Interbelic

Hanul Berarilor Interbelic este un alt restaurant cu specific românesc,  unde mâncarea este gătită cu suflet şi un pic de emoţie interbelică. Făcând parte din familia City Grill, alături de Caru’ cu bere şi Restaurant Pescăruş, aici veţi găsi de la supe tradiţionale româneşti, gătite cu grijă, până la supe cremă.

Preţurile sunt între 10 RON şi 14 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Str. Poenaru Bordea nr. 2 (-Casa Oprea Soare), sau la adresa Bd. Pache Protopopescu nr. 51 (Casa Elena Lupescu), Bucureşti.  Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul lor oficial.

Trattoria Don Vito

Înconjuraţi de o atmosferă boemă, cu iz Italian, parcă ruptă din filmele lui Francis Ford Coppola, restaurantul îţi oferă servicii de calitate, cu un meniu delicios, în care preparetele sunt gătite cu grijă din cele mai proaspete ingrediente.

Meniul lor de supe este unul interesant, având supe de legume, de ciuperci, dar şi faimoasa supă cremă de homari.

Preţurile sunt între 12 RON şi 18 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa PIATA AMZEI – Mendeleev nr 1, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Acum că aţi aflat unde puteţi mânca cele mai bune ciorbe din Bucureşti, tot ce vă pot ura este “Poftă Bună”!

Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2016 15:47
Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook