Hosteluri in care merita sa stai cand vii la Bucuresti

Scris de  Dec 09, 2016

Întotdeauna am fost de părere că dacă vrei să simţi cu adevărat un oraş pe care îl vizitezi, e mai bine să stai în locuri ieftine, dar bune, cum ar fi hostelurile. Nu numai că te ajută să economiseşti bani, dar hostelurile sunt situate peste tot în oraş, permiţându-ţi să vezi comorile ascunse ale acestuia, nu doar centrul. În plus, este o metodă bună să întâlneşti oameni noi.

Dar care sunt cele mai bune hosteluri din Bucureşti? Am întocmit o listă mai jos cu locuri plăcute, favorabile pentru toată lumea.

The Cozyness Downtown Hostel

cozyness downtown hostel bucuresti

Acest hostel este unul dintre cele mai bune şi ieftine hosteluri din Bucureşti, situate într-o zonă favorabilă, în apropiere de baruri, restaurant, dar şi atracţii precum Muzeul Naţional de Istorie, parcul Cişmigiu, Casa Poporului. Pe lângă personalul prietenos veţi găsi biciclete de închiriat, WiFi, calculatoare, serviciu de spălătorie, un televizor cu ecran mare și Nintendo Wii.

Preţ/noapte: 52 RON

Adresa: Drumea Radulescu Street, no 28, Sector 4 - Bucureşti, România

X Hostel

X Hostel Bucharest 19

La doar 5 minute de centrul vechi al oraşului, X Hostel este unul dintre cele mai mari hosteluri din Bucureşti, dezvoltat într-o vilă istorică din anul 1917. Camerele sunt dotate cu băi proprii, aer condiţionat ş WiFi, cât şi propriul bar unde vă puteţi petrece timpul liber.

Preţ/noapte: 24 RON

Adresa: str. Balcesti nr. 9 - Bucureşti, România

Alex Villa

Alex villa hostel

Aflat în zona Pieţei Universităţii, Hostelul Alex Villa oferă 6 camere, dintre care 4 cu paturi suprapuse, şi o baie la comun. Fiecare camera are aer condiţionat, WiFi gratuit plus o bucătărie şi spălătorie pe care le pot folosi toată lumea.

Preţ/noapte: 31.25 RON

Adresă: Str. Avram Iancu, nr. 5 Sector 2 - Bucureşti, România

The Midland Youth Hostel

The Midland Youth Hostel

Hostelul este localizat într-o zonă favorabilă a oraşului, aproape de atracţiile principale ale acestuia şi transportul în comun. Hostelul oferă atât camere la comun, cât şi camera private, cu WiFi gratuit, TV, computer, board games, ceai şi cafea din partea casei.

Preţ/noapte: 34.59 RON

Adresa: Str. Biserica Amzei no.22, ap. 3, sector 1 - Bucureşti, România

Puzzle Hostel Bucharest

Situat aproape de Gara de Nord, hostelul oferă atât camera la comun cât camera private, ce au aer condiţionat, WiFi. De asemenea, hostelul pune la dispoziţia clienţilor zona comună de relaxare, cu jocuri, TV şi o bucătărie.

Puzzle Hostel Bucharest

Preţ/noapte: 35.29 RON

Adresa: Calea Grivitei no 32, 1st Sector - Bucureşti, România

Acum că aveţi o listă cu hosteluri din Bucureşti, tot ce mai rămâne de făcut este să rezervaţi un pat pentru o noapte, două, trei, să vă faceţi bagajul şi să vizitaţi acest frumos oraş!

Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 13:52
Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 146 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 478 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 370 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook