Cele mai bune paste din Bucuresti partea a 2 a

Scris de  Dec 09, 2016

Revenim cu partea a 2 a din seria Unde gasesti cele mai bune paste din Bucuresti. Mâncărurile italieneşti sunt pretenţioase, dar delicioase dacă sunt gătite cum trebuie. Pastele se află printre felurile mele preferate de mâncare, şi sunt sigură că nici voi nu veţi spune “nu” dacă vi se oferă. Drept rezultat am zis că ar fi bine să cercetez un pic restaurantele din oraş, pentru a afla unde se gătesc cele mai bune paste din Bucureşti.

Mai jos aveţi o listă cu restaurant de calitate unde puteţi să savuraţi următoarea masă.

Pasta Restaurant

pasta restaurant bucuresti

După cum îi spune şi numele, acest restaurant este dedicat în întregime pastelor. Situate într-un loc mic, intim şi boem, acest local îţi oferă cele mai delicioase paste la preţuri accesibile, iar serviciile sunt de calitate. Poţi alege din aproximativ 30 de tipuri de sosuri, diferite paste şi combinaţii. Poţi merge pe mâna chelnerului şi să încerci recomandarea zilei, sau poţi să iei tu decizia.

Preţurile sunt variază între 22 RON şi 51 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Calea Victoriei nr 26, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Trattoria Don Vito

paste tratoria don vito

Despre Don Vito am mai vorbit, recomandând restaurantul pentru supele sale delicioase, dar acum revenit cu alte detalii, şi anume despre pastele lor, care sunt la fel de gustoase. Porţiile sunt mari, servirea este rapidă, iar ingredientele mereu proaspete.

Preţurile sunt între 22 RON şi 35 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa PIATA AMZEI – Mendeleev nr 1, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Belli Siciliani

Belli Siciliani bucuresti

Restaurantul este tipic italian, în stilul celor pe care le găseşti în ţara lui Da Vinci, iar mâncarea este delicioasă, mai ales pastele, care vin în porţii mari la preţuri avantajoase, care variază între 14 RON şi 16 RON.

Pe ei găsiţi la adresa Str. Matasari nr. 47, Bucureşti, sau pe pagina lor oficială de facebook.

Daca mai stii si alte localuri in care pastele au gust ca in Italia, spune-ne si noua printr-un comentariu.

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 408 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook