Cele mai bune paste din Bucuresti partea a 2 a

Scris de  Dec 09, 2016

Revenim cu partea a 2 a din seria Unde gasesti cele mai bune paste din Bucuresti. Mâncărurile italieneşti sunt pretenţioase, dar delicioase dacă sunt gătite cum trebuie. Pastele se află printre felurile mele preferate de mâncare, şi sunt sigură că nici voi nu veţi spune “nu” dacă vi se oferă. Drept rezultat am zis că ar fi bine să cercetez un pic restaurantele din oraş, pentru a afla unde se gătesc cele mai bune paste din Bucureşti.

Mai jos aveţi o listă cu restaurant de calitate unde puteţi să savuraţi următoarea masă.

Pasta Restaurant

pasta restaurant bucuresti

După cum îi spune şi numele, acest restaurant este dedicat în întregime pastelor. Situate într-un loc mic, intim şi boem, acest local îţi oferă cele mai delicioase paste la preţuri accesibile, iar serviciile sunt de calitate. Poţi alege din aproximativ 30 de tipuri de sosuri, diferite paste şi combinaţii. Poţi merge pe mâna chelnerului şi să încerci recomandarea zilei, sau poţi să iei tu decizia.

Preţurile sunt variază între 22 RON şi 51 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Calea Victoriei nr 26, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Trattoria Don Vito

paste tratoria don vito

Despre Don Vito am mai vorbit, recomandând restaurantul pentru supele sale delicioase, dar acum revenit cu alte detalii, şi anume despre pastele lor, care sunt la fel de gustoase. Porţiile sunt mari, servirea este rapidă, iar ingredientele mereu proaspete.

Preţurile sunt între 22 RON şi 35 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa PIATA AMZEI – Mendeleev nr 1, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Belli Siciliani

Belli Siciliani bucuresti

Restaurantul este tipic italian, în stilul celor pe care le găseşti în ţara lui Da Vinci, iar mâncarea este delicioasă, mai ales pastele, care vin în porţii mari la preţuri avantajoase, care variază între 14 RON şi 16 RON.

Pe ei găsiţi la adresa Str. Matasari nr. 47, Bucureşti, sau pe pagina lor oficială de facebook.

Daca mai stii si alte localuri in care pastele au gust ca in Italia, spune-ne si noua printr-un comentariu.

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook