Unde ne tundem in Bucuresti

Scris de  Dec 09, 2016

Să găseşti un salon potrivit pentru cerinţele tale, dar şi pentru buzunarul tău, este destul de greu, costistior şi ia timp. Să umbli din salon în salon cere nervi de oţeli şi multă răbdare, pentru că există posibilitatea ca hair stlistul să nu facă exact ce vrei tu şi atunci trebuie să aştepţi câteva luni bune până să poţi să-ţi faci ceva iar la păr.

Mai jos am întocmit o listă cu saloane pentru toate buzunarele care garantează servicii de calitate.

Salon Blondi

Deschis în 1960 şi devenind o afacere privată în anii ’90 sub conducerea stilistului Constantin Ilie, antrenorul echipei Wella România şi director stilistic la Intercoiffure România. Având studii la Academia Vidal Sassoon din Londra, Constantin Ilie împreună cu echipa lui transformă meseria în artă. Mai mult de atât, preţurile sunt favorabile pentru toată lumea: un tuns costă 35 Ron, coafatul pentru păr lung 30 RON, vopsit 53 RON, şuviţe 50, iar coafura pentru mirese 100 RON.

Adresa: str Ştirbei Vodă nr 2

Geta Voinea Salon

Ei bine, aceste saloane sunt pentru cei care nu se uită la câţi bani dau pentru un păr bine tuns şi vopsit, pentru că orice serviciu în saloanele lui Geta Voinea nu sunt ieftine, dar sunt de calitate. Puteţi merge la oricare din saloanele ei din Bucureşti pentru că stiliştii sunt pregătiţi chiar de ea şi niciodată nu dezamăgesc, iar designe-ul fiecărui salon este plăcut, atmosfera primitoare şi serviciile pentru toate gusturile.

Adresa: str. Londra nr. 43

Essenza (Mihai Bravu)

Dacă ai o poză cu o culoare său coafură pe care o vrei, poţi merge liniştit aici pentru că stiliştii o să îţi îndeplinească dorinţele mai mult ca sigur. Un tuns costă 35 RON, coafatul lung 30 RON, şuviţe lungi 53 RON, coafura pentru mireasă 200 RON.

Adresa: Soseaua Mihai Bravu 175

Yoko Hair Studio

Salonul este popular, aglomerat, foarte scump dar şi serviciile sunt pe măsură. Decorul este plăcut, atmosfera primitoare iar stiliştii sunt pregătiţi la workshop-uri faimoase de prin Europa şi sunt capabili să-ţi transforme visele în realitate.

Adresa: Calea Victoriei 153, Sectorul 1 Bucuresti

Vogue Beauty Center

Vogue este un alt salon popular tocmai datorită raportului convenabil dintre preţ şi calitate, atmosfera fiind una plăcută, stilişti profesionişti şi personal prietenos. Un alt avantaj ar fi masajul dat de scaun în timp ce eşti spălat pe cap.

Adresa: str. George Enescu nr 36-40

Micul Paris Fashion (Unirea Shopping Center)

Salonul din Unirea Shopping Center este un alt loc ideal unde să mergi să-ţi răsfeţi părul. Stiliştii sunt pricepuţi, produse şi aparatură de calitate şi preţuri pe măsură

Adresa: Piața Unirii 1, Unirea Shopping Center

Sper ca în aceste saloane să vă găsiţi stilistul preferat, care să fie blând atât cu părul vostru, dar şi cu buzunarele voastre. Enjoy!

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook