Lista cinematografelor din Bucuresti

Scris de  Dec 12, 2016

În ziua de azi este mult mai convenabil să cauţi filmul pe internet, fie să-l vizionezi online sau să-l descarci (deşi nu este recomandată ultima soluţie) la tine acasă, unde confortul este maxim.

Nimeni nu mai are timp, şi nici bani, să meargă la film, să aştepte să se termine reclamele, şi apoi să stea 2 ore + pe scaun, fără pauză de baie pentru că “dacă pierd o fază super importantă şi după nu mai înţeleg nimic?”

Totuşi, trebuie să recunoaştem că nimic nu se compară cu experienţa din cinema, unde poţi vedea fiecare detaliu pe un ecran mare, unde sunetul este atât clar încât îl simţi până în măduva oaselor. Şi cel mai fain lucru este că trăieşti această experientă cu alte zeci de persoane care au aşteptat filmul cu sufletul la gură şi se minunează la fiecare scenă (lucru pe care îl voi face şi eu la anul, când noul film Harry Potter va fi lansat).

Pentru acele persoane care încă merg la cinema, am alcătuit o listă cu cinematografele din Bucureşti. Enjoy!

Cinema City Cotroceni

ADRESA: Bd. Vasile Milea nr 4.

Situat în AFI Palace Cotroceni, cinematograful aduce pe marile ecrane cele mai noi filme (3D, 2D). El dispune de 21 de săli, iar sistemul audio si vizual sunt de cea mai înaltă calitate.

Cinema City Sun Plaza

ADRESA: Calea Văcăreşti nr. 391

Dispunând de acelaşi sistem audio şi vizual ca Cinema City Cotroceni, şi aici poţi vedea ultimele filme apărute în 15 săli, în confort maxim.

Cinema City Mega Mall

ADRESA: Pierre de Coubertin nr 3-5, lângă Arena Naţională

Aici poţi vedea premieri mondiale atât în 2D, cât şi 3D şi 4Dx. Calitate bună şi confort ca la tine acasă.

Movieplex Cinema

ADRESA: Bd. Timişoara, nr 26

Acest cinematograf a adus primul sistem 3D în România, revoluţionând astfel piaţa filmelor. Situat în Plaza Mall România, el dispune de 11 săli şi o capacitate de 2087 de locuri, inclusive sală VIP pentru conferinţe şi întâlniri.

Grand Cinema & More

ADRESA: Băneasa Shopping City

Aici poţi vedea cele mai noi filme şi emisiuni live în condiţii excelente, ei dispunând de echipamente de ultimă generaţie, pentru a oferi o experienţă de neuitat clienţilor.

Hollywood Multiplex

ADRESA: Calea Vitan 55-59

Situat în Mall Vitan Bucureşti, cinematograful oferă publicului cele mai noi premiere, filme 2D, 3D în condiţii excelente şi primitoare. Hollywood Multiplex este, alături de CinemaPRO şi Lotus Oradea, posesorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) şi 3D (RealD) din lume.

Cine Globe

ADRESA: Bd 1 Decembrie 1918, nr 33A, etaj 1, sector 3, Bucuresti

Tehnologie de ultimă calitate, ecrane mari, servicii de calitate şi confort maxim – locul ideal pentru a vedea ultimele filme apărute.

Grand Cinema Digiplex - Grand Studios

ADRESA: Sos. București-Ploiești Nr. 42D – Băneasa Shopping City.

Cele 13 ecrane perfect pentru orice tip de film, sistemul audio de ultimă generaţie, scaunele confortabile şi serviciile de calitate oferă cinefililor o experienţă de neuitat.

IMAX

ADRESA: Bd Vasile Milea 4

Samsung IMAX se află situat în incinta City Cinema Cotroceni, din AFI Palace Cotroceni. Cu siguranţă aţi mai auzit de aceste cinematografe, ele fiind cunoscute pentru calitatea proiecţiei 3D (are cele mai mari ecrane din industrie) şi a sunetului. Perfecte pentru a te bucura de filmul preferat!

Cinema Europa

ADRESA: Calea Moşilor 127

Pentru cei care preferă locurile mai liniştite în favoarea celor întâlnite în mall, acesta este locul ideal. Dispun de aceeasi tehnologie ca şi în cinematografele din mall-uri, iar confortul este ca la tine acasă.

Cinema Corso

ADRESA: Bd. Regina Elisabeta 27

Pentru persoanele care preferă linşte în condiţii excelente, aceasta este destinaţia perfectă.

Caffe Cinema 3D

ADRESA: Bd. George Magheru 12-14

Te-ai săturat de scaunele de la cinema, aşa-i, dar vrei totuşi să vezi un film? Ei bine, pentru cei mai pretenţioşi, avem Caffe Cinema 3D care îţi oferă fotolii confortabile pentru a vedea premieri, filme artistice, filme 3D, sau pentru a a asista la conferinţe şi diferite evenimente.

Cinema Elvira Popescu

ADRESA: Bd. Dacia 77

Pentru fanii filmelor artistice, recomand acest cinematograf, care aduce pe marile ecrane creaţii ale regizorilor francezi şi europeni, majoritatea subtitrate în română. De asemenea, ei găzduiesc concerte sau diferite evenimente, precum Ciné-club Next, Festivalul Anim’est, Festivalul Filmului belgian francofon.

Noul Cinematograf al Regizorului Român

ADRESA: Str. Monetariei 3

Obiectivul lor principal este de a promova tineri regizori români şi europeni, dar şi documentarele şi filmele de ficţiune europene. Este un cinematograf pentru iubitorii de artă, de cultură, iar selecţia de filme este realizată direct de Dumitru Budrală, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Radu Mihăileanu, Cătălin Mitulescu, Cristian Mungiu, Radu Munteanu, Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Alexandru Solomon. De asemenea, la cinematograf se realizează întâlniri între public şi realizatorii filmelor. O ocazie de neratat, zic eu.

Sper ca această listă să fie un motiv suficient de bun pentru a ieşi din casă şi a experimenta filmele în condiţii minunate. Vizionare plăcută!

Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 18:30
Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 142 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 472 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 367 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook