Sfaturi simple pentru a preveni racelile de sezon

Scris de  Mar 15, 2017

Primăvara vine cu vreme frumoasă și cu multă energie pozitivă, dar ce mai aduce ea pe lângă toate acestea, sunt răcelile de sezon și gripele de tot felul. Cum le putem preveni mai ușor și fără stres, îți explic în cele ce urmează.

Asigura-te ca dormi suficient

Sistemul imunitar trebuie protejat, de aceea somnul este un aspect cheie de care trebuie să avem grijă în această perioadă. Un adult trebuie să doarmă între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-și asigura o odihna completă, în schimb copiii mai mici ar trebui sa doarmă in jur de 10-11 ore.

Spala-te pe mâini frecvent

Igiena este foarte importanta pentru că peste 80% dintre bolile infecțioase se transmit prin simpla atingere. Dacă ești tot pe drumuri, la cursuri sau în oraș, poți folosi cu încredere gelurile antibacteriene.

Îmbracă-te corespunzător

În această perioadă avem tendința să punem deoparte hainele de iarnă și să trecem direct la cele de vară. Nu fă greșeala asta. Soarele pe care îl vezi de la fereastră este unul cu dinți, iar vântul nu se lasă nici el mai prejos. Așa că cel mai inteligent lucru este să te îmbraci destul de gros, încât să nu îți fie frig, dar nici să nu transpiri.

Daca e vorba de reînnoit garderoba, o variantă buna ar fi site-urile online; iar cele pentru copiii sunt în continuă dezvoltare și oferă produse de calitate la prețuri foarte bune; pentru haine de fete sau baieti, poti acesa aceasta pagina și te vei convinge: www.shop4kids.ro.

Mierea - remediul naturist la îndemâna oricui

Este cel mai bun și eficient aliment de care te poți folosi în prevenirea și tratarea racelii și gripei. Aceasta întărește sistemul imunitar și protejează organismul de eventuale ”atacuri” ale virușilor și ale bacteriilor. Pe lângă toate aceste beneficii, este și foarte delicioasă, și o poți adăuga în cafea, ceai sau lapte.

Tu trebuie să ai în primul rând grijă de tine, iar acestea sunt sfaturi elementare pe care dacă le urmezi, vei reuși să ai o primăvară frumoasă și fără grija racelilor.

Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 14:35
Irina C

I wish there could be a better world

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook