Ideile tale iti pot aduce o bursa la Oxford Summer Business School!

Scris de  Iun 19, 2017

Te-ai gândit ce carieră vei urma după terminarea facultății? Vrei să-ți dezvolți gândirea de business și să intri în competiție cu ideile tale?

Înscrie-te pe Platforma Y, descrie-ți ideea într-un articol și intră în concurs! Poți câștiga o bursă Oxford Summer Business School! În plus, punem la bătaie alte 3 cursuri de antreprenoriat,  gândite să te ajute să-ți pornești afacerea cu dreptul.  

Ce trebuie să faci, dacă te-ai decis să participi la concurs?

Intră pe site-ul Platformei Y și urmează pașii pentru înscrierea articolului tău. Atenție: nu trebuie să răspunzi decât la una dintre întrebările propuse. Exprimă-ți ideile fără frică și bursa la Oxford poate fi a ta!

Bursa constă în cursuri de 2 săptămâni, cazare cu mic dejun inclus și bilete de avion dus-întors. Pe lângă bursă, Platforma Y oferă alte 3 cursuri de antreprenoriat, care pot fi câștigate în a doua etapă a concursului. Acestea sunt:

1. Un curs de Antreprenoriat de la A la Z

2. Un curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale

3. Un curs de Competențe Antreprenoriale

Când se desfășoară concursul?

Prima etapă a concursului are loc între 10 mai și 14 iulie 2017. Pe 20 iulie 2017, va fi ales câștigătorul bursei International Oxford Summer Business School.

A doua etapă a concursului Platforma Y are loc în perioada 15 iulie – 25 decembrie 2017.

Îndrăznește să visezi, fă-ți ideile auzite și lasă-le să prindă aripi! Regulamentul complet al concursului este aici.    

Despre Platforma Y

Platforma Y este un proiect educațional dezvoltat de antreprenorul român Liviu Tudor, care își propune să sprijine tinerii aflați la început de drum. Liviu Tudor conduce Genesis Development, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, are o experiență de 25 de ani în domeniul afacerilor și peste 15 ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale.

Universitatea Oxford  este cea mai veche universitate din lumea anglofonă, cotată recent drept cea mai bună universitate din lume în clasamentul internațional, în viziunea The Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. De-a lungul timpului, o mulțime de oameni celebri au absolvit Universitatea, precum Oscar Wilde, Lewis Carroll, Stephen Hawking, Theresa May, Margaret Thatcher și mulți alții. Dacă vrei să ajungi în sălile de curs ale prestigioasei Universități, lasă-ți ideile să zboare și nu-ți fie teamă să greșești!

Foarte mulți oameni de succes și-au început cu stângul evoluția în afaceri, deși ți s-ar putea părea greu de crezut. Evan Williams, înainte să fie co-fondator Twitter, a dezvoltat o platformă de podcasting, dar a eșuat. La fel și Reid Hoffman, care, înainte de a fi co-fondator LinkedIn, a creat o platformă de dating, proiect ce nu a reușit. Vera Wang, celebra creatoare de modă, a fost patinatoare, iar după ce a ratat calificarea în echipa Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice, a încercat să devină redactor-șef al revistei Vogue, dar a fost refuzată și abia apoi s-a apucat de modă și design, carieră ce i-a adus faima de acum. De ce îți enumerăm exemplele de mai sus? Pentru că, în cadrul Platformei Y nu există greșeli, ci doar idei și curajul de a te face auzit. Împărtășește-ne ideile tale și vei avea numai de câștigat!

 

Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 17:44
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 146 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 479 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 370 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook