Picnic Cuvant - cel mai popular joc de cuvinte tip puzzle

Scris de  Oct 06, 2017

Oamenii au incercat din cele mai vechi timpuri sa isi antreneze mintea si sa o tina in priza. Neuropsihologii sugereaza faptul ca, pe masura ce imbatranim, pentru a ne pastra mintea tanara si sanatoasa este necesar sa ne antrenam si sa efectuam regulat exercitii pentru creier, cum ar fi puzzle-uri logice.

Daca in trecut, oamenii puteau apela la integrame si jocuri de cuvinte din ziar, asta lucrurile sunt mult mai simple. Aparitia telefoanelor mobile cu touch screen, a facut ca jocurile sa fie noua modalitate de antrenare a mintii. Asta poate explica si de ce jocurile de cuvinte tip puzzle se bucura de o popularitate atat de mare.

Cel mai descarcat joc de cuvinte puzzle din Google Play se numeste Picnic Cuvant, descarcat de peste 1 milion de utilizatori. Jocul este extrem de popular si in Romania, iar pe facebook exista un grup pentru cautare raspunsuri dupa cuvant care are aproape 80 000 de membri inscrisi.

Ce face totusi acest joc atat de popular?

Jocul este practic o revenire a faimosului Pixwords dar intr-un gen similar lui Scrabble.

Picnic Cuvant dispune de peste 500 de nivele distractive si captivante care ii tine pe utilizatori in priza. In acest joc scopul este de a forma cuvinte folosindu-te in fiecare nivel de cateva litere. De exemplu pe tabla de joc vei avea o combinatie de cu litere de tipul : " P R S E A C " cu care va trebui sa gasesti cuvinte de genul : "ERA" , "PACE" , "PREA" , "SARE" , "PESCAR" . Jocul dezvolta creativitatea si te ajuta sa inveti cuvinte noi dintre cele peste 2500 de cuvinte , dezvoltand astfel vocabularul.

La inceputul anului, a fost lansata o versiune Picnic Cuvant si pentru utilizatorii sitemului iOS. Jocul poate fi jucat offline, fara o conexiune la internet. Utilizatorul are acces si la cateva variante ajutatoare, insa pana la un anumit moment. Daca nu te descurci si vrei totusi sa treci mai departe, exista si varianta platita.

admin

The big Boss

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook