Picnic Cuvant - cel mai popular joc de cuvinte tip puzzle

Scris de  Oct 06, 2017

Oamenii au incercat din cele mai vechi timpuri sa isi antreneze mintea si sa o tina in priza. Neuropsihologii sugereaza faptul ca, pe masura ce imbatranim, pentru a ne pastra mintea tanara si sanatoasa este necesar sa ne antrenam si sa efectuam regulat exercitii pentru creier, cum ar fi puzzle-uri logice.

Daca in trecut, oamenii puteau apela la integrame si jocuri de cuvinte din ziar, asta lucrurile sunt mult mai simple. Aparitia telefoanelor mobile cu touch screen, a facut ca jocurile sa fie noua modalitate de antrenare a mintii. Asta poate explica si de ce jocurile de cuvinte tip puzzle se bucura de o popularitate atat de mare.

Cel mai descarcat joc de cuvinte puzzle din Google Play se numeste Picnic Cuvant, descarcat de peste 1 milion de utilizatori. Jocul este extrem de popular si in Romania, iar pe facebook exista un grup pentru cautare raspunsuri dupa cuvant care are aproape 80 000 de membri inscrisi.

Ce face totusi acest joc atat de popular?

Jocul este practic o revenire a faimosului Pixwords dar intr-un gen similar lui Scrabble.

Picnic Cuvant dispune de peste 500 de nivele distractive si captivante care ii tine pe utilizatori in priza. In acest joc scopul este de a forma cuvinte folosindu-te in fiecare nivel de cateva litere. De exemplu pe tabla de joc vei avea o combinatie de cu litere de tipul : " P R S E A C " cu care va trebui sa gasesti cuvinte de genul : "ERA" , "PACE" , "PREA" , "SARE" , "PESCAR" . Jocul dezvolta creativitatea si te ajuta sa inveti cuvinte noi dintre cele peste 2500 de cuvinte , dezvoltand astfel vocabularul.

La inceputul anului, a fost lansata o versiune Picnic Cuvant si pentru utilizatorii sitemului iOS. Jocul poate fi jucat offline, fara o conexiune la internet. Utilizatorul are acces si la cateva variante ajutatoare, insa pana la un anumit moment. Daca nu te descurci si vrei totusi sa treci mai departe, exista si varianta platita.

admin

The big Boss

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 76 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 518 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook