Targul de cariere ASE Job&Internship Fair - 2 aprilie

Scris de  Mar 24, 2014

Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE), organizează pe 2 aprilie cea de-a doua ediţie a Târgului oficial ASE Job&Internship Fair. 

Târgul ASE Job&Internship Fair, ediţia a 2-a, se adresează comunităţilor studenţilor şi absolvenţilor ASE şi mediului de afaceri, companii multinaţionale şi întreprinderi mici şi mijlocii din România, dorind să creeze interfaţa dintre angajatori şi angajaţi ca suport al celor mai bune oferte de locuri de muncă şi de practică.

 

Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau unui loc de muncă vor avea şansa de a aplica la una dintre zecile de poziţii puse la dispoziţie de companiile participante la acest târg.

 

Cei care doresc să se înscrie la Târgul ASE Job&Internship Fair 2014 sunt invitaţi să transmită intenţia de participare pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pentru a putea intra în posesia informaţiilor utile.

 

Sursa: edumanager.ro 

Ultima modificare Luni, 24 Martie 2014 16:03
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 408 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook