Competitie nationala pentru studentii care vor sa fie antreprenori

Scris de  Mar 29, 2014

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) lansează cea de-a doua ediţie a concursului naţional pe teme de afaceri „The Great Business Challenge”, destinat studenţilor cu abilităţi antreprenoriale la licenţă sau master, înscrişi la orice facultate din ţară.

Până pe 2 aprilie 2014, studenţii şi masteranzii se pot înscrie în echipe formate din maximum patru persoane, pe unul dintre brief-urile propuse de companiile partenere: Scandia Food, Corporate Games şi Editura Tritonic.

 

Înscrierile se realizează pe site-ul concursului prin completarea formularului disponibil online. Echipele finaliste vor câştiga internshipuri la companiile partenere şi alte premii.

 

Acest concurs îşi propune să deschidă o uşă către mediul de afaceri pentru toţi studenţii curajoşi şi interesaţi, dar şi pentru viitorii strategi, aceştia având posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri, de a comunica cu reprezentanţii organizaţiilor din diverse domenii şi de a realiza propuneri concrete de business.

 

Sursa: adevarul.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 137 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 212 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 172 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook