Competitie nationala pentru studentii care vor sa fie antreprenori

Scris de  Mar 29, 2014

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) lansează cea de-a doua ediţie a concursului naţional pe teme de afaceri „The Great Business Challenge”, destinat studenţilor cu abilităţi antreprenoriale la licenţă sau master, înscrişi la orice facultate din ţară.

Până pe 2 aprilie 2014, studenţii şi masteranzii se pot înscrie în echipe formate din maximum patru persoane, pe unul dintre brief-urile propuse de companiile partenere: Scandia Food, Corporate Games şi Editura Tritonic.

 

Înscrierile se realizează pe site-ul concursului prin completarea formularului disponibil online. Echipele finaliste vor câştiga internshipuri la companiile partenere şi alte premii.

 

Acest concurs îşi propune să deschidă o uşă către mediul de afaceri pentru toţi studenţii curajoşi şi interesaţi, dar şi pentru viitorii strategi, aceştia având posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri, de a comunica cu reprezentanţii organizaţiilor din diverse domenii şi de a realiza propuneri concrete de business.

 

Sursa: adevarul.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 334 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook