Practica @ Primaria Sectorului 6 - pentru studentii din Bucuresti

Scris de  Mar 31, 2014

Primăria Sectorului 6 oferă posibilitatea studenţilor de la Administraţie Publică, Ştiinţe Politice, Managenentul Public, Sociologie, Asistenţă Socială, Psihologie, Comunicare de la universităţile din Bucureşti să îşi facă stagiul de practică în administraţia publică locală a sectorului.

Astfel, studenţii se vor familiariza cu munca în administraţia publică locală în cadrul unui serviciu şi în plus, vor primi tot sprijinul funcţionarilor publici ca să îşi însuşească noţiunile şi să dobândească experienţa practică profesională de care au nevoie. 

 

Studenţii pot să îşi aleagă domeniul în care vor să facă practică, la departamentele: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociaţii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenţă socială, administraţia domeniului public, mediu, etc, iar la final vor primi o adeverinţă care să ateste efectuarea stagiului de practică în cadrul serviciului ales din cadrul instituţiei.

 

Pentru solicitări studenţii interesaţi pot apela numărul de telefon: 037.62.04.302 sau pot trimite datele la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Sursa: b365.ro

Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 10:32
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 452 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook