Se cauta studentul anului!

Scris de  Apr 08, 2014

Studenţii sunt provocaţi să se autodepăşească şi să se dezvolte într-un cadru ce implică specialişti din domeniile care îi pasionează. Sunt puse în joc premii de peste 2000 de euro, dar şi titulatura de STUDENTUL ANULUI.

Studentul Anului este un concurs naţional, organizat de studenţi pentru studenţi, în cadrul Asociaţiei VIP . Acesta are ca scop crearea unei legături între mediul universitar şi mediul de business.

 

Proiectul promovează excelenţa şi lansează studenţilor provocarea de a arăta că pot avea performanţe într-un context diferit de cel universitar.

 

Concursul se adresează studenţilor de la : Arhitectură, Drept, Economie, Jurnalism & Comunicare şi Medicină.

 

Pe lângă activitatea lor academică şi extracurriculară, studenţii sunt provocaţi să ofere soluţii unor probleme din domeniu prin rezolvarea unei teme de concurs.

 

Aplicaţiile vor fi evaluate de un juriu alcătuit din profesori universitari de renume, reprezentanţi ai companiilor partenere şi specialişti în domeniu.

 

Mai multe detalii găseşti aici

Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 23:16
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook