Avem un job de Microsoft Student Partner pentru tine! Il vrei?

Scris de  Apr 09, 2014

Vrei să devii următorul Bill Gates? A sosit timpul să fii puţin diferit de colegii tăi “anonimi”. E timpul să ieşi din mulţime şi să obţii un statut pentru care mulţi prieteni te vor invidia. Cum îţi sună funcţia de Microsoft Student Partner? Tinereţea şi curiozitatea le ai, aşadar tot ce îţi mai trebuie pentru început este pasiune cât cuprinde pentru tehnologie.

Microsoft Student Partner este un program anual ce încurajează şi promovează studenţii talentaţi români pentru modul în care  se implică în programe academice Microsoft. Programul se axează pe utilizarea tehnologiei şi inovaţiei, dar şi pe schimbul de experienţă între mediul academic şi industrie.

 

Participarea în program, în cazul în care vei fi selectat, va fi de tip voluntariat, însă din punct de vedere profesional nu ai decât de câştigat.

 

Programul se bazează de asemenea pe formarea accelerată a membrilor săi ceea ce înseamnă că ai şansa să înveţi mult în timp puţin, şi îţi va oferi satisfacţii emoţionale, întrucât evenimentele organizate în cadrul programului sunt destul de numeroase şi reprezintă oportunităţi excelente de socializare.

 

Dacă doreşti să devii Microsoft Student Partner, depune-ti CV-ul până pe 20 aprilie 2014 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook