Avem un job de Microsoft Student Partner pentru tine! Il vrei?

Scris de  Apr 09, 2014

Vrei să devii următorul Bill Gates? A sosit timpul să fii puţin diferit de colegii tăi “anonimi”. E timpul să ieşi din mulţime şi să obţii un statut pentru care mulţi prieteni te vor invidia. Cum îţi sună funcţia de Microsoft Student Partner? Tinereţea şi curiozitatea le ai, aşadar tot ce îţi mai trebuie pentru început este pasiune cât cuprinde pentru tehnologie.

Microsoft Student Partner este un program anual ce încurajează şi promovează studenţii talentaţi români pentru modul în care  se implică în programe academice Microsoft. Programul se axează pe utilizarea tehnologiei şi inovaţiei, dar şi pe schimbul de experienţă între mediul academic şi industrie.

 

Participarea în program, în cazul în care vei fi selectat, va fi de tip voluntariat, însă din punct de vedere profesional nu ai decât de câştigat.

 

Programul se bazează de asemenea pe formarea accelerată a membrilor săi ceea ce înseamnă că ai şansa să înveţi mult în timp puţin, şi îţi va oferi satisfacţii emoţionale, întrucât evenimentele organizate în cadrul programului sunt destul de numeroase şi reprezintă oportunităţi excelente de socializare.

 

Dacă doreşti să devii Microsoft Student Partner, depune-ti CV-ul până pe 20 aprilie 2014 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook