Internship @ Hutchinson Group

Scris de  Apr 12, 2014

Compania Hutchinson deschide programul de susținere pentru studenți și proaspăt absolvenţi, care doresc să dobândească experiență în diverse domenii prin oferirea unor stagii de practică plătite.

Dacă eşti student în an terminal sau proaspăt absolvent și eşti interesat să începi o carieră într-un mediu profesional alături de o echipă dinamică, entuziastă și preocupată permanent de dezvoltarea angajaților te invităm să aplici pentru programele de internship oferite de Hutchinson.

 

Domeniile pentru care poţi opta sunt:
-inginer de proces
-inginer proiectant (scule și dispozitive, matrițe, etc)
-inginer mentenanță (electric, mecanic)
-inginer automatizări
-calitate
-resurse umane
-achiziții
-logistică

 

Perioada de internship va dura 6 luni, cu posibilitate de prelungire şi de ce nu chiar cu posibilitatea angajării după finalizarea stagiului de practică în limita locurilor disponibile.

 

Programul de lucru va fi de 8 ore pe zi.

 

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV însoțit de o scrisoare de intenție până la data de 05 mai 2014, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. menționând în subiectul mesajului: Internship și Domeniul pentru care aplicați. 

 

Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidențialității și al egalității de şanse. Vor fi contactate numai persoanele care îndeplinesc cerințele menționate și sunt selecționate pentru interviu.

 

Mai multe detalii găsiţi aici

Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 16:36
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook