Cei mai ambitiosi antreprenori pot participa gratuit la acceleratorul 60 Day Challenge!

Scris de  Apr 23, 2014

Impact Hub Bucharest și Business Models Inc. organizează între 29 mai și 27 iulie, la București, o nouă ediție a acceleratorului dedicat afacerilor cu impact, “60 Days Challenge”.

Această nouă ediție vine cu multe noi îmbunătățiri la nivel de conținut și proces de dezvoltare a ideilor în potențiale afaceri și cu o abordare complet diferită a accesului în program. Se caută cele mai bune 30 de viitoare start-upuri cărora să li se ofere acces gratuit în program și la tot ce înseamnă facilitățile Impact Hub Bucharest.

 

Cui se adresează acceleratorul? - celor care au o idee sau o afacere la început, și îi ghidează pe parcursul celor 60 de zile pentru a dezvolta un model viabil ce va fi și testat în piață cu potențialii clienți.

 

Ce presupune acceleratorul 60 Day Challenge? 

• 4 zile de lucru pe modelul de afacere (de la mapare până la testarea prototipului) alături de echipa Business Models Inc.

 

• 10 workshopuri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare.

 

• întâlniri periodice cu mentori, oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate.

 

• abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest.

 

• acces la platformele online Strategyzer și HubNet cât și cartea Business Model Generation

 

Pentru a participa gratuit la 60 Day Challenge, antreprenorii trebuie să completeze formularul de aplicare disponibil aici, iar procesul de selecție al participanților va fi continuu, însă numărul de locuri este limitat. 

 

Pentru detalii suplimentare se organizează și două evenimente de prezentare, pe 23 aprilie și 5 mai. Înscrierea la evenimentul de prezentare este gratuită și se face aici

 

 

Ultima modificare Miercuri, 23 Aprilie 2014 15:02
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 75 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 518 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook