Inscrie-te la maratonul Wings for Life World Run!

Scris de  Apr 24, 2014

Pe 4 mai întreaga lume aleargă în acelaşi timp, în acelaşi scop: pentru a strânge fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

În 35 de oraşe ale lumii, startul maratonului se va da în acelaşi timp, ceea ce face din Wings for Life World Run un eveniment unic în istoria sportului. În Capitală, startul se va da la ora 13.00, iar cei înscrişi urmând să alerge pe DN3-DN3A, pe o distanţă de aproximativ 135 km.

 

De ce să te înscrii? Pentru că, vei face mişcare, te vei distra şi în plus vei ajuta persoanele care suferă de afecţiuni ale măduvei spinării. Ia-ţi prietenii şi distracţia va fi de milioane! Mai ai timp să te înscrii până pe 27 aprilie 2014 cu o taxă de înscriere de 124 de lei. Grăbeşte-te, mai ai doar 3 zile! începând de astăzi. 

 

Ceea ce este deosebit la acest maraton faţă de maratoanele clasice este faptul că nu trebuie să alergi pe o distanţă fixă, cursa fiecăruia încheindu-se în momentul în care aţi fost ajunşi din urmă de maşina oficială a competiţiei. Aceasta va porni în urma alergătorilor la o jumătate de oră după start, iar după ce ai fost prins de Maşina Oficială de Finiş, iei autobuzul şi te întorci la linia de start pentru a sărbători. 

 

La linia de start din intrarea pe DN3 din Şoseaua Pantelimon se poate ajunge cu: metroul până la staţia Pantelimon sau cu liniile RATB. Kit-ul de participare va fi ridicat în ziua evenimentului între orele 6.00 -11.00 a.m de la linia de start.

 

Participă pentru a salva vieţi ! 

Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 16:56
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook