Bucurestiul va gazdui finala concursului international de arhitectura Casa Multi-Confort ISOVER

Scris de  Apr 26, 2014

Etapa internaţională a celei de a 10-a ediţii a concursului susţinut de Saint-Gobain Isover dedicat studenţilor la arhitectură, Casa Multi-Confort ISOVER, va avea loc, anul acesta, în Bucureşti, în perioada 28 – 31 mai şi va găzdui proiecte înscrise din 23 de ţări.

Concursul se va desfăşura în două etape. În urma, celei naţionale, proiectele câştigătoare se vor califica în etapa internaţională. În cazul României, etapa națională a competiției va avea loc în perioada 5 – 9 mai în București.

 

Studenții doritori se pot înscrie în concurs până la data de 30 aprilie completând formularul disponibil pe site-ul competiției, însă echipele de proiect pot fi formate din cel mult 3 membri.

 

Tema concursului din acest an îi provoacă pe participanţii ediţiei 2014 să prezinte propria viziune pentru „Şcoala Viitorului”, în cadrul proiectului „Ecoproject” din Gaziantep, Turcia.

 

Dezvoltarea proiectului trebuie realizată în conformitate cu conceptul Multi Confort Isover. Astfel, pe lângă elementele specifice de arhitectură – îmbinarea stilului clasic cu elementele moderne de studiu – participanţii trebuie să ţină cont şi de o serie de criterii referitoare la confort cum ar fi cel termic şi acustic, calitatea aerului sau luminozitatea.

 

Proiectele prezentate în cadrul etapei naționale vor fi jurizate de către o echipă de specialiști Isove alături de o serie de profesori din cadrul facultăților participante la concurs, cele mai bune lucrări calificându-se pentru etapa internațională.

 

În cadrul etapei internaționale, echipei de evaluatori Isover i se vor alătura și reprezentanții orașului Gaziantep din Turcia, dar și o serie de arhitecți, iar cele mai bune proiecte pot câștiga premii de până la 1.500 de euro.

 

Pentru a afla mai multe informații despre competiția Isover intră aici. 

 

Sursa: onlinestudent.ro

Ultima modificare Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 21:57
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 451 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook