LSRS da startul celei de-a doua editii a SMART Internships – intre 25 aprilie si 25 mai

Scris de  Apr 28, 2014

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) anunţă oficial lista instituţiilor publice în cadrul cărora tinerii cu studii în străinătate se pot înscrie pentru stagii de practică pentru vara anului 2014. Perioada de înscrieri în competiţia pentru aceste stagii este 25 aprilie – 25 mai 2014.

Aflându-se la cea de-a doua ediţie, programul „SMART Internships” pune la dispoziţia tinerilor cu experienţă academică internaţională stagii de practică în următoarele instituţii publice: Administraţia Prezidenţială, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Institutul European din România & Centrul Europe Direct Bucureşti.

 

Specificul „SMART Internships” este expunerea la cel mai înalt nivel în cadrul instituţiilor gazdă şi activitatea de impact a stagiarilor pe durata activităţii lor.

 

Stagiile „SMART” vor fi derulate în perioada vacanţei universitare şi vor avea o durată de una până la trei luni cu posibilitatea prelungirii.

 

Studenţii şi absolvenţii cu experienţă internaţională de studii care doresc să desfăşoare astfel de stagii trebuie să completeze un formular online şi vor trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un CV actualizat în limba engleză sau română şi o scrisoare de motivaţie de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, până la data de 25 mai.

 

Anunţarea candidaturilor câştigătoare va avea loc în data de 15 iunie.

 

Iată ce trebuie să îndeplineşti atunci când te-ai hotărât să participi:

 

                          

 

Sursa: onlinestudent.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 335 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook