(P) Statia de epurare pentru un mediu mai prietenos !

Scris de  Mai 05, 2014

Locuiţi într-o zonă care nu beneficiază de o reţea de canalizare şi:

1. sunteţi un edil procupat de calitatea mediului înconjurător şi implicit a vieţii din localitatea dumneavoastră ?
2. sunteţi un investitor interesat să vă conformaţi standardelor de mediu ?
3. sunteţi un gospodar dornic să asigure familiei sale un nivel sporit de confort şi igienă , cu un consum raţional de apă, energie, efort şi bani?

În oricare din aceste situaţii, soluţia pe care o căutaţi, o găsiţi folosind o staţiile de epurare a apelor reziduale la dimensiunea şi preţul adecvat specificului dvs. Veţi constata că achiziţia şi instalarea unei staţii modulare de epurare dintr-o gamă economică şi robustă costă cam tot atât cât costă turnarea betonului pentru o fosă septică, iar pe viitor veţi fi scutit atât de disconfortul şi costurile vizitei periodice a cisternei de vidanjare cât şi de emoţiile controalelor autorităţii de mediu.

 

Sănătatea familiei, a comunităţii şi a cadrului natural va fi mai bine protejată. Apa epurată va putea fi refolosită la udarea grădinii, la spălarea maşinii sau la wc-uri, iar nămolul rezultat din procesul de epurare este un excelent îngrăşământ natural pentru culturile agricole. Şi totul cu un consum de energie electrică comparabil cu al unui bec de putere medie.

 

Epurarea apelor uzate în staţii de epurare se împarte în :

•  reţinerea sau neutralizarea substanţelor nocive;

•  prelucrarea substanţelor rezultate din prima operaţiune denumite nămoluri.

 

Progresele realizate în ultimile decenii în domeniul epurării apelor uzate au dus nemijlocit la construcţia unor staţii de epurare mai judicios concepute şi în special mai economice.

 

Principalele operaţii dintr-o staţie de epurare sunt: sedimentarea, mixarea, aerarea, nitrificarea/denitrificarea, sedimentarea finală, dezinfecţia şi tratarea nămolurilor. Siguranţa şi protecţia mediului înconjurător a devenit subiectul cel mai arzător şi în România în ultimii ani. Este important ca fiecare dintre noi să preţuiască natura, să preţuiască viaţa pentru ca astfel să ofere o şansă generaţiilor viitoare.

 

Este timpul să luăm atitudine !

Ultima modificare Luni, 05 Mai 2014 12:04
admin

The big Boss

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 76 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 518 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook