Un website ieftin si calitativ in cateva click-uri

Scris de  Mai 08, 2014

Expansiunea tot mai rapidă a mediului online a determinat schimbări radicale în modul în care orice business trebuie să îşi trateze prezenţa vizavi de potenţialii parteneri de afaceri. Cea mai simplă metodă pentru a ieşi în evidenţă este crearea unui site deosebit, cu design uşor de înţeles şi intuitiv.

 

Realizarea unui site ieftin se poate face prin diverse metode, unele dintre ele depăşite atât datorită avansului tehnologic , dar şi datorită schimbării trendului în design. Indiferent de tipul de site pe care îl doriţi, o prezenţă online de calitate poate face întotdeauna diferenţa în favoarea dvs. ca şi business. Un site de prezentare bine realizat sau un magazin online creat pentru a fi uşor de utilizat vor avea întotdeauna succes în detrimentul unui concurent care nu e preocupat de aspectul site-ului său.

De-a lungul timpului, companiile care și-au dorit un site au avut de ales fie între a îl realiza la nivel intern, cu ajutorul unui departament tehnic, fie a îl realiza extern, prin colaborarea cu o agenție sau un freelancer.

 

În ultima perioadă au început să apară în mediul online și platforme care permiteau realizarea unui site demo gratuit sau a unui site din doar câteva click-uri. Pentru a obține un website rapid, Expert Online lansează proiectul 5net, pentru afacerile care își doresc un website ieftin calitativ, în doar câteva click-uri și cu asistență.

 

5net  este un proiect inovator care își propune să vină în sprijinul companiilor care au nevoie rapidă de un site, la costuri reduse și care să aducă rezultatele dorite. Personalul este  disponibil să ofere asistență utilizatorilor acestui serviciu pentru a scăpa de blocajele realizării unui site și a obține site-ul pe care și-l doresc. Fiecare website realizat prin intermediul  5net.ro  este personalizat pentru a reflecta imaginea firmei utilizatorului.

 

Tu ce părere ai ? Crezi că 5net te poate ajuta pentru ca prezenţa business-ului tău online să lase o impresie de durată ?

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 334 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook