Unde ne distram in weekend?

Scris de  Mai 10, 2014

Lumeeeee, lume este weeeeeeeeeekend!!! Şi pentru că este weekend, ne-am documentat pe unde şi cu cine şi mai ales în ce fel să te distrezi. Oferte sunt destule, foarte tentante şi foarte interesante. Iată ce poţi face weekend-ul acesta:

1. Eveniment pitoresc în capitală de Ziua Europei

În Bucureşti va răsuna muzică de fanfară, asta pentru că pe 9 şi pe 10 mai, capitala găzduieşte Festivalul Muzicilor de Fanfară în locuri precum: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Centrul Istoric, Cercul Militar, Parcul Cişmigiu şi Piaţa Constituţiei fanfare din toată Europa vor susţine concerte.

 

2. Concert Vunk în Grădina Mall Promenada

Sâmbătă, 10 mai de la ora 19:00, fanii Vunk ies în “grădină” să asculte Autoportretele Vunk. Concertul este notabil şi demn de luat în seamă pentru că evenimentul marchează primul concert acustic Vunk. Trupa vă dezvăluie cu această ocazie, mărturisteşte chiar ea, lumea ei, cu totul altfel decât până acum. Viorile, trompetele, chitările, pianul şi vocile vor suna live mai bine ca niciodată.

 

3. Kumm în concert la Clubul Ţăranului

Sâmbătă, 10 mai, de la ora 21:00 trupa ce se mândreşte deja cu 16 ani de carieră le aduce fanilor din Bucureşti un concert numai bun pentru un sfârşit de săptămână reuşit. În cadrul concertului vor cânta piese şi de pe noul album “A Mysterious Place Called Somewhere”- lansat acum două luni, cât şi piese mai vechi, îndrăgite de-ale lor. 

 

4. Mystique Cabaret

O îmbinare fabuloasă şi provocatoare între divertisment, muzică live, balet, magie, acrobaţie şi burlesque, şi o experienţă culinară desăvârşită concepută pentru a creea cele mai plăcute senzaţii, adevăratul “joie de vivre” cu participarea artiştilor Dorina Vasilashko, David Bryan. Anthony, Magician Robert Tudor, X-treme Acrobats, MC Stelian Milu şi mulţi alţii. 

Ultima modificare Sâmbătă, 10 Mai 2014 18:19
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 142 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 471 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 367 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook