Sambata noaptea dam o tura prin muzee la Noaptea Muzeelor!

Scris de  Mai 12, 2014

Anul acesta Noaptea Europeana a Muzeelor ajunge la cea de-a zecea ediţie, 3.000 de muzee din toată Europa aliniindu-se la startul evenimentului. Programul şi lista completă a muzeelor din ţară participante la eveniment poate fi consultată aici.

Pentru cei mai mici dintre vizitatorii din Bucureşti care pot sta până mai târziu sâmbătă seara, accesul este liber anul acesta după ora 19:00 la Ferma animalelor din comuna Pantelimon, judeţul Ilfov. 

 

Pentru cei mai mari dintre vizitatori care sunt fascinaţi de lumea satului autohton, o invitaţie de nerefuzat ar fi la Muzeul Satului din capitală, unde sâmbătă, 17 mai, între orele 15:00-19:00, accesul publicului va fi gratuit. Pe lângă atmosfera satului tradiţional, vizitatorii vor putea “gusta” cu această ocazie spectacolele de muzică şi dansuri populare, vor putea asista la un târg al meşterilor populari la ateliere de creaţie şi o expoziţie de fotografie.

 

Consultă lista completă a muzeelor din Bucureşti participante la eveniment precum şi programul complet şi vino să dăm o tură prin muzee !

 

Sursa: studentie.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 147 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 479 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 371 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook