Workshop: URZEALA TEXTULUI, inscrie-te si vezi despre ce este vorba!

Scris de  Mai 14, 2014

Despre ce este vorba?

Ei bine, se strâng câțiva oameni și fac, desfac, analizează și inventează povești. Iar în spatele fiecărui eveniment important se află un scenariu de succes.

La finalul workshop-ului cursanții și profesorul lor, lect. univ. dr. Ana-Maria Nistor, se luminează alături de câteva structuri dramatice bine gândite.

 

Cum, când și unde?

 

La o cafea. Da! aţi auzit bine! În jurul unor foi de hârtie, în general gândind și dezbătând chestiunea în cauză. Toate acestea, în perioada 25 mai – 1 iulie @ Godot Cafe-Teatru după un orar flexibil, stabilit de comun acord cu participanții.

 

Înscrierile se fac în perioada 8 – 18 mai, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Prețul este 600 lei, însă pentru studenții și absolvenții de teatru se fac reduceri de 25%.

 

Te-ai gândit care e legătura dintre teatru și o emisiune TV, un clip, o campanie publicitară sau un eveniment “unicat”? Dacă vrei să ştii mai multe, vino la cele 8 întâlniri cu lect. univ. dr. Ana-Maria Nistor @ Godot Cafe-Teatru. 

Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 20:30
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 148 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 218 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 178 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook