Seminarii gratuite despre studiile in strainatate, organizate de LSRS

Scris de  Mai 14, 2014

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) anunţă începutul celei de-a şasea ediţii a Caravanei LSRS - unul dintre cele mai importante proiecte organizate de LSRS în perioada 15 mai – 20 iunie 2014.

Proiectul oferă tinerilor interesaţi de studiile în străinătate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunităţile existente, dar şi informaţii utile oricărui tânăr român atunci când pleacă la studii peste hotare.

 

Seminariile, adresate elevilor şi studenţilor români din mai multe oraşe din ţară vor fi susţinute de tineri cu experienţă academică internaţională care vor oferi celor interesaţi informaţii practice despre sistemul academic, modalităţi de admitere şi viaţa studenţească din ţări precum: Slovenia, Franţa, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar şi ţări îndepărtate precum: Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.

 

Pentru mai multe informaţii despre dată, oră şi locul desfăşurării seminariilor, precum şi alte detalii despre Caravana LSRS, intră aici.

Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 21:18
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook