Pasionatii de moda sunt invitati sa participe la concursul „Fabulous Selfie” !

Scris de  Mai 23, 2014

În perioada 21 – 28 mai, AFI Palace Cotroceni şi Fabulous Muses, lansează concursul „Fabulous Selfie”, în cadrul campaniei „Săptămâna MAI Mult”.

Concursul se adresează tuturor celor pasionaţi de modă, care vor să câştige o sesiune de shopping oferită de doi stilişti cu expertiză în acest domeniu.

 

Săptămâna MAI Mult este ultima săptâmână din luna mai, care oferă tuturor celor care trec pragul AFI Palace Cotroceni oferte speciale, concursuri şi multe alte surprize. Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să uploadaţi la www.aficotroceni.ro o imagine proprie, pe tema „Fabulous Selfie”, pe care apoi să o împărtăşiţi prietenilor pe Facebook.

 

Competiţia se desfăşoară între 21 – 28 mai şi oferă şansa unui participant de a câştiga o zi de personal shopping alături de Fabulous Muses. Experţii din spatele Fabulous Muses sunt Diana Enciu şi Alina Tanasă, care vor îi vor oferi sfaturi vestimentare exclusive, pentru obţinerea unei garderobe ireproşabile.

 

Sesiunea va include o analiză a stilului personal, urmată de recomandări personalizate şi o şedinţă individuală de shopping. AFI Palace Cotroceni va pune la dispoziţie hainele şi accesoriile alese de cei doi stilişti, în valoare de 1000 de lei, din magazinele partenere.

 

Câştigătorul va fi anunţat joi, 29 mai, în urma selecţiei realizate de Fabulous Muses.

 

Participă şi descoperă dacă vei fi TU câştigătorul anul acesta !

Ultima modificare Vineri, 23 Mai 2014 16:33
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 66 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 77 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 520 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook