MAE lanseaza concursul online de lucrari pentru studentii facultatilor de arte plastice din tara – „Pledoarie pentru demnitate”

Scris de  Mai 28, 2014

Pentru marcarea a 20 de ani de la momentul ratificării de către România a Convenţiei pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, Ministerul Afacerilor Externe lansează un concurs online destinat studenţilor la arte plastice, intitulat „ Pledoarie pentru demnitate ”.

Studenţii sunt încurajaţi să redea într-un limbaj artistic teme care se circumscriu problematicii drepturilor omului.

 

Cei interesaţi, sunt rugaţi să-şi anunţe până la data de 2 iunie 2014 intenţia de a participa la expoziţia “Pledoarie pentru demnitate”, şi de a trimite până la data de 13 iunie 2014, fotografii în format digital ale lucrărilor la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Lucrările (grafică, desen, pictură, fotografie, tehnici mixte, instalaţii etc.), trebuie trimise şi prin curier poştal până la data de 16 iunie 2014 la sediul ministerului (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, Bucureşti).

 

Aceste lucrări vor fi expuse la sediul MAE în perioada 17 – 20 iunie 2014, urmând ca 10 lucrări selectate de o comisie formată din profesori, critici de artă şi diplomaţi să fie expuse la sediul Curţii Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg. De asemenea, autorul celei mai apreciate lucrări de către Comisie va fi premiat de către Ministerul Afacerilor Externe.

 

Persoana de contact desemnată pentru proiect: Gabriel Caian (tel. 021/4311347, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 451 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook