ROMEXPO devine destinatia shopping-ului estival ! Vino si tu!

Scris de  Iun 11, 2014

În această vară bucureştenii au o nouă destinaţie de shopping şi distracţie. Centrul Expoziţional ROMEXPO pregăteşte trei ediţii ale Târgului estival de bunuri de larg consum – Summer Bazar, iar prima dintre ele va debuta pe 27 iunie !

Astfel, pe parcursul celor trei zile de weekend, locuitorii capitalei sunt aşteptaţi la ROMEXPO cu reduceri de până la 50% la produsele şi serviciile prezentate, dar şi cu buna-dispoziţie pe măsură.

 

Peste 70 de firme care expun antichităţi, decoraţiuni interioare, produse hand-made, produse tradiţionale şi bio, băuturi alcoolice şi non-alcolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii, artizanat şi cadouri, vor fi de găsit în cadrul Summer Bazar. 

 

În plus, vizitatorii vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, face-painting, schiţe, momente şi monologuri celebre, portrete, caricaturi şi demonstraţii barista.

 

Programul de vizitare al evenimentului este 27 – 29 iunie 2014,  între orele 12:00 – 20:00

Intrarea este liberă!

 

Vino şi tu la shopping la ROMEXPO ! Ne vedem acolo !

Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 23:20
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook