ROMEXPO devine destinatia shopping-ului estival ! Vino si tu!

Scris de  Iun 11, 2014

În această vară bucureştenii au o nouă destinaţie de shopping şi distracţie. Centrul Expoziţional ROMEXPO pregăteşte trei ediţii ale Târgului estival de bunuri de larg consum – Summer Bazar, iar prima dintre ele va debuta pe 27 iunie !

Astfel, pe parcursul celor trei zile de weekend, locuitorii capitalei sunt aşteptaţi la ROMEXPO cu reduceri de până la 50% la produsele şi serviciile prezentate, dar şi cu buna-dispoziţie pe măsură.

 

Peste 70 de firme care expun antichităţi, decoraţiuni interioare, produse hand-made, produse tradiţionale şi bio, băuturi alcoolice şi non-alcolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii, artizanat şi cadouri, vor fi de găsit în cadrul Summer Bazar. 

 

În plus, vizitatorii vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, face-painting, schiţe, momente şi monologuri celebre, portrete, caricaturi şi demonstraţii barista.

 

Programul de vizitare al evenimentului este 27 – 29 iunie 2014,  între orele 12:00 – 20:00

Intrarea este liberă!

 

Vino şi tu la shopping la ROMEXPO ! Ne vedem acolo !

Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 23:20
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook