Romstal anunta inceputul proiectului educational “Practica pentru cariera ta! TECAR”

Scris de  Iun 17, 2014

Începe proiectul „ Practică pentru cariera ta! TECAR ” !

 În cadrul acestuia, 425 de studenți din domeniul instalațiilor vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile profesionale în vederea facilitării tranziției de la școală la viața activă și integrării cu succes pe piața muncii.

 

Prezentul proiect îşi propune să aducă o soluţie acestei probleme, îmbinând elemente de teorie cu sedinţele de practică sub îndrumarea atentă a specialiștilor din domeniu.

 

Proiectul este dedicat studenţilor de la Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, respectiv Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, iar publicul ţintă este reprezentat de 425 de studenţi din anii 1, 2 şi 3 care aleg să participe la programele de practică şi consiliere profesională incluse în proiect. 

 

Programul de practică este alcătuit din: activităţi în laborator, vizite în şantiere, vizite la proiectanţii de instalaţii, activităţi practice diverse la firme din domeniul instalaţiilor, cunoaşterea activităţii comerciale dintr-un magazin: fluxul de activităţi, standardele, modalitățile și cerințele de lucru, discuţii cu profesionişti în domeniul instalaţiilor şi contact direct cu cerinţele unor job-uri din: Vânzări, Ofertare tehnică, Producţie, Service. 

 

Sesiunile de orientare și consiliere profesională acoperă o gamă largă de activități: identificarea profilului psihologic al studenților pentru alegerea vocaţională optimă, informări periodice despre piaţa locurilor de muncă, workshop-uri de consiliere în realizarea unui CV și metode de adaptare rapidă la stilul unei organizații. 

 

Scopul proiectului TECAR este de a oferi tot suportul necesar, atât teoretic, cât și practic unui număr de 425 de studenți în ingineria instalațiilor, îndrumându-i astfel către alegerea locului de muncă potrivit în domeniul studiilor urmate.

 

Proiectul este realizat în parteneriat cu: Romstal Imex SRL, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti prin Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor Bucureşti, Dekon Business Solutions SRL.

 

Persoana de contact: Laura Iacobescu

Funcţia: Specialist Relaţii Publice

Instituţie: Proud PR&Events

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0734.964.682 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 452 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook