Romstal anunta inceputul proiectului educational “Practica pentru cariera ta! TECAR”

Scris de  Iun 17, 2014

Începe proiectul „ Practică pentru cariera ta! TECAR ” !

 În cadrul acestuia, 425 de studenți din domeniul instalațiilor vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile profesionale în vederea facilitării tranziției de la școală la viața activă și integrării cu succes pe piața muncii.

 

Prezentul proiect îşi propune să aducă o soluţie acestei probleme, îmbinând elemente de teorie cu sedinţele de practică sub îndrumarea atentă a specialiștilor din domeniu.

 

Proiectul este dedicat studenţilor de la Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, respectiv Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, iar publicul ţintă este reprezentat de 425 de studenţi din anii 1, 2 şi 3 care aleg să participe la programele de practică şi consiliere profesională incluse în proiect. 

 

Programul de practică este alcătuit din: activităţi în laborator, vizite în şantiere, vizite la proiectanţii de instalaţii, activităţi practice diverse la firme din domeniul instalaţiilor, cunoaşterea activităţii comerciale dintr-un magazin: fluxul de activităţi, standardele, modalitățile și cerințele de lucru, discuţii cu profesionişti în domeniul instalaţiilor şi contact direct cu cerinţele unor job-uri din: Vânzări, Ofertare tehnică, Producţie, Service. 

 

Sesiunile de orientare și consiliere profesională acoperă o gamă largă de activități: identificarea profilului psihologic al studenților pentru alegerea vocaţională optimă, informări periodice despre piaţa locurilor de muncă, workshop-uri de consiliere în realizarea unui CV și metode de adaptare rapidă la stilul unei organizații. 

 

Scopul proiectului TECAR este de a oferi tot suportul necesar, atât teoretic, cât și practic unui număr de 425 de studenți în ingineria instalațiilor, îndrumându-i astfel către alegerea locului de muncă potrivit în domeniul studiilor urmate.

 

Proiectul este realizat în parteneriat cu: Romstal Imex SRL, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti prin Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor Bucureşti, Dekon Business Solutions SRL.

 

Persoana de contact: Laura Iacobescu

Funcţia: Specialist Relaţii Publice

Instituţie: Proud PR&Events

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0734.964.682 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook