Scurtmetraje romanesti remarcabile la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte @ 28 iunie

Scris de  Iun 27, 2014

Sâmbăta aceasta, pe 28 iunie, Grădina Botanică din București se transformă în cinema outdoor și se pregătește pentru cel mai mare picnic nocturn din capitală !

Nu orice fel de picnic, ci unul cu scurtmetraje premiate la marile festivaluri ale lumii, povești cinematografice care vor pune la încercare imaginația cinefililor bucureșteni între 21:00 şi 5 dimineața. 

 

A 6-a ediţie, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, se desfășoară sub forma unui picnic cinematografic nocturn, de aceea spectatorii sunt sfătuiți să vină " înarmați " cu pături de picnic pentru a putea viziona scurtmetrajele anului sub cerul liber pe iarba Grădinii Botanice. Un număr limitat de pături vor fi disponibile de vânzare şi la faţa locului.

 

Accesul în Grădina Botanică se face începând cu ora 19:00, urmând ca proiecția de filme să înceapă după ora 21:00. Atmosfera nopţii va fi completată de un DJ set funk, disco şi chill provocat de nicecream.fm, tururi ghidate pe aleile grădinii, boardgames şi alte exerciții de imaginație menite să țină spiritul cinefil alert până-n zori.

 

Secţiunea  Romanian Shorts UP prezintă o selecţie de filme scurte româneşti valoroase, difuzate în afara competiţiei Shorts UP Audience Award. Filmul Iuliei Rugină, Să mori de dragoste ranită  (România, 2014), premiat la TIFF 2014, este singurul scurtmetraj românesc aflat în cursa pentru premiul publicului la Noaptea Lungă.

 

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este un eveniment în aer liber, supus stării vremii. În cazul în care vremea va împiedica buna desfășurare a evenimentului la Grădina Botanică, acesta va fi reprogramat astfel încât o parte cât mai mare dintre cei care vor să participe să se poată bucura de filmele din program în cele mai bune condiţii.

 

Biletele pot fi achiziţionate în avans la preţul de 35 de lei prin MyTicket şi Eventim, folosind opțiunea "print @ home" sau în rețeaua magazinelor partenere. În limita locurilor rămase disponibile, vor putea fi cumpărate și în seara evenimentului la prețul de 40 de lei.

 

Mai multe detalii aici.

 

Vino să iei parte la cea mai palpitantă noapte a filmelor ! 

Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 21:48
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 334 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook