Peste 600 de joburi pentru studenti si absolventi !

Scris de  Iul 03, 2014

În perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc, pe www.hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studenţilor şi masteranzilor care îşi finalizează studiile în această vară!

Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenţi, oferă celor din promoţia 2014 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti din ţară, posibilitatea de a se angaja în această vară. 

 

Acest eveniment se află la cea de-a 8 ediţie şi reuneşte 27 companii care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicaţii, retail, FMCG sau consultanţă. 

 

Pentru poziţiile deschise, angajatorii caută absolvenţi care deţin cunoştiinţe tehnice sau au profil economic, care sunt motivaţi pentru evoluţia profesională pe termen lung, deţin cunoştiinţe de limbi străine şi au ştiut pe lângă să se distreze în timpul facultăţii, să obţină şi rezultate academice bune, s-au implicat în activităţi extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaţionale.

 

Candidaţii pot aplica indiferent de oraşul în care locuiesc, iar prin intermediul soluţiei de chat au şansa să interacţioneze cu reprezentanţii companiilor participante primind răspuns în timp real. Tot ce trebuie să faceţi este să vă creaţi un cont şi un CV pe portalul de carieră. După logare puteţi accesa platforma evenimentului şi puteţi aplica la oportunităţile de carieră oferite de angajatorii din toată ţara.

 

Pentru a vă face o idee despre ce companii vorbim, amintim: Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania,Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania - Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva. 

 

Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 10:43
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 137 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 212 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 172 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook