Laptele-aliatul tau in lupta cu kilogramele

Scris de  Iul 18, 2014

Pe lângă imperativul: „mănâncă-ți toate legumele! ” se furișa timid încă unul sub forma „bea tot laptele!” ca să crești mare și puternic precum Superman sau frumoasă și gingașă precum Albă ca zăpada. Ei, Albă ca zăpada a crescut și a început să se îngrijoreze din cauza kilogramelor în plus, ce binecuvântare că sfaturile mamei sunt acum aliații ei imptriva acestora. Studiile recente au demonstrat că cei care mănâncă lactate de cel puțin două ori pe zi au șanse mult mai mici de a se îngrășa decât cei care nu mănâncă.

Studiul efectuat pe un eșantion de 7.173 de persoane a demonstrat că cei care mănîncă lactate au indicele de masă corporală mai mic decât cei care nu mănână. Laptele, bineînțeles este cel mai credincios soldățel în lupta nesfârșită cu kilogramele, dar el vă va subția talia doar dacă conține mai puțin de 3 % grăsime (așa că laptele bun și dulce de la văcuța bunicii iese din calcul) :) 

 

În ce privește celelalte tipuri de brânzeturi până de curînd și iaurtul era pe lista alimentelor benefice în dietele de slăbit, însă poziția sa este una controversată datorită aportului mare de calciu pe care îl aduce, iar calciu după cum știm este un mare dușman a taliei subțiri. Însă studiile au arătat că 214 miligarame de calciu pe zi scade cu 17% riscul de de creștere în greutate față de cei care nu consumă lactate defel.

 

Așa că renunță la suplimentele de calciu și începe să „ronțăi” sau să „sorbi ” diverse sortimente de lactate care nu numai că te vor menține în formă (pregătită oricând de o ieșire la ștrand) ;), dar îți vor menține și oasele  tinere și puternice (pregătită oricând de o tură de jogging) .

 

Sursa foto: healthynotheavy.com

Ultima modificare Vineri, 18 Iulie 2014 12:17
Stanca Aruncutean

Studentă a facultății de Litere. Cărțile, muzica, filmele și oamenii faini sunt must-have-uri pentru o viață sănătoasă și fericită. Încercați!!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 137 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 212 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 172 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook