Imprimă această pagină

The City of Green Buildings revine cu noi informatii. Afla despre ce este vorba!

Scris de  Iul 18, 2014

Înregistrările pentru prima școală de toamnă, "The City of Green Buildings",  dedicată exclusiv clădirilor verzi s-a prelungit! Echipa proiectului anunţă un New deadline şi anume: 1 August 2014

Astfel dacă ești student și urmezi unul din următoarele domenii: arhitectură, construcții, inginerie civilă, ingineria mediului și ești mândru de rezultatele tale școlare, atunci vino și demonstrează că ești cel mai bun !

 

În perioada 8 - 14 septembrie 2014, în "inima Transilvaniei" (Cluj-Napoca), vei avea ocazia să participi la cel mai tare proiect "eco" care va dezbate teme precum: orientări generale de proiectare a clădirilor verzi, analiza şi evaluarea clădirilor verzi, materiale durabile, calitatea mediului interior, gestionarea deşeurilor, finanţarea proiectelor ce presupun clădiri verzi şi multe altele.

 

De ce merită să profiți de această șansă?  --- pentru că te vei bucura de activitățile extrașcolare, vei avea ocazia să demonstrezi că ideile tale pot fi puse în practică, că poți face parte dintr-o echipă, dar nu în ultimul rând nu vei uita să te distrezi!

Dacă te regăsești printre toate acestea, atunci te invităm timp de o săptămână, în cadrul școlii de toamnă care îți va deschide noi oportunități.

Mai mult decât atât echipa The City of Green Buildings îți va oferi cazare gratuităo masă pe zi și va încerca să-ți reducă pe cât mai mult posibil cheltuielile pe perioada acelei săptămâni.

 

Nu te-am convins încă? --- atunci dă-mi voie să-ţi mai spun că " The City of Green Buildings " a ajuns să fie prezentat chiar la ESAD Matosinhos, Portugalia, datorită lui Pop Mihai Adrian, Sandor Roland şi Manea Bogdan, trei dintre oamenii implicaţi în proiect pe lângă mulţi alţii. 

 

Sper că acum te-am convins pentru că tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. care să conțină CV-ul tău și o scurtă scrisoare de intenție în care să specifici de ce ai vrea să participi. 

 

Pentru mai multe detalii intră aici, echipa The City of Green Buildings îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare !

 

Grăbeşte-te ! 

 
Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 13:06
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.