Fie că ieși în oraș cu fetele, la o cină romantică cu iubitul, sau poate la cumpărături pentru a-ți reînnoi garderoba de toamnă după atâtea luni state în casă, aceste 3 accesorii nu trebuie să lipsească din dulapul tău dacă vrei să faci o impresie bună și a ieși în evidență.

  1. O geantă de calitate din piele naturală. Poți alege una din colectia noua genti dama piele de la Alluxuri, garanția calității fiind implicită. O geantă crossbody maro Coniac, de mici dimensiuni, dar suficient de încăpătoare pentru lucrurile esențiale este perfectă pentru acest sezon. O poți agăța repede pe umăr înainte să ieși din casă și îți va transforma ținuta într-una fabuloasă. Poart-o cu încredere la blugi, pantaloni largi sau salopete, precum și la fuste sau rochii feminine și îți va completa ținuta în cel mai rafinat mod cu putință.
Geanta Crossbody Coniac Alluxuri
Geanta Crossbody Coniac Alluxuri

Dacă ești genul mai practic, sau îți dorești și mai mult spație de depozitare, alege unul dintre aceste rucsacuri dama simplu, cu aspect maetalic sau cu franjuri. Un rucsac este foarte util atunci când pleci într-o aventură în jungla urbană, sau când ieși la plimbare cu cățelul tău cel drăguț. Dacă vei alege un model mai deosebit, te vei scălda în privirile admirative ale tuturor celor din jur. Fii în pas cu moda respectând trendurile actuale și investește într-un rucsac metalizat, fabricat din materiale de cea mai buna calitate, pe care îl poți purta pretutindeni. Acest rucsac elegant de la Alluxuri este un rucsac pe cât de practic, pe atât de versatil, motiv pentru care se potrivește la o gamă largă de ținute, aducând un strop de culoare și personalitate imaginii de ansamblu.

Rucsac Alluxuri
Rucsac Alluxuri
  • O curea care iese în evidență. Acest accesoriu este esențial în acest anotimp pentru că ea poate fi purtată peste trenciul acela kaki cumpărat sezonul trecut, iar o curea îți va scoate talia și mai mult în evidență.
Curea Piele
Curea Piele

Poate fi purtată peste un sacou banal, pe care îl va metamorfoza într-unul la modă; peste rochița de tricot lungă, scoțându-ți și mai tare feminitatea în evidență. Poartă o curea de piele, lată peste o cămașă neagră pentru a rupe tiparele și pentru te face remarcată în orice încăpere ai intra.

Curea Piele Neagra Lata
Curea Piele Neagra Lata
  • O beretă chic sau o băscuță modernă pentru o toamnă fără răceală. Acest anotimp este perfect pentru berete și băscuțe, au un aer chic a la francaise și scot din anonimat orice ținută monocromă, mai ales dacă alegi una în culori tari și vesele. Pe lângă toate astea, sunt accesoriul perfect dacă afară bate vântul iute sau dacă ploaia rece de noiembrie bate la ușă. Oferă ținutei doza ideală de feminitate, dar și un aer jucăuș; în plus, dacă părul nu stă exact așa cum ar trebui să stea, ele sunt prietenul care la nevoie se vor cunoaște, ascunzând cu brio acest aspect.
Bereta Dama
Bereta Dama

Având în vedere că frigul bate la ușă, nu uita că cel mai bine e să te îmbraci în straturi pentru a putea adapta ținuta în funcție de căldura de afara. Accesorii puține și de calitate vor tranforma orice pulover sau trenci mohorât într-o ținută cu personalitate.

Credit foto: alluxuri.ro, pinterest.com