Dacă într-un articol anterior am vorbit exclusiv despre unde se poate juca fotbal în Bucureşti, acum vă voi prezenta o listă cu locaţii unde se poate juca tenis de câmp (îmbunând astfel sufletele doamnelor şi domnişoarele care nu sunt amatoare de fotbal).

Cu speranţa că vă aflaţi în grafic în ceea ce priveşte materia studiată pentru examene, luaţi-vă o oră-două pauză pentru a vă îmbunătăţi sănătatea şi pentru a vă reîncărca bateriile.

1.Tracia Tenis Club Bucuresti

După cum sugerează motto-ul clubului sportiv – “când  pasiunea întâlneşte performanţa” – ei oferă servicii complete atât pentru sportivii de performanţă, cât şi pentru amatori. Dotat cu patru terenuri acoperită cu zgură roşie de cea mai bună calitate (fiecare având nocturnă şi proiectoare Philips), ele pot fi utilizate pe toată perioadă anului, în sezonul rece fiind acoperite cu baloane presostatice.

Tarife: începând de la 20 RON/h în timpul săptămânii şi 25 RON/ h în weekend

Program: de LUNI până DUMINICA, între 7:00 – 00:00.

Pe lângă aceasta, ei oferă abonamente sau rezervări libere, antrenamente pentru copii şi au şi preţuri de iarnă. Îi găsiţi la adresa Str. Salubritatii, Nr. 63, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa pagina lor oficială.

2. As Club Politehnica Bucuresti

Clubul sportiv pune la dispoziţia persoanelor pasionate de tenis 10 terenuri de zgură, 5 dintre care sunt acoperite cu baloane pe timp de iarnă. Ei oferă servicii complete, având vestiare, terasă şi terenuri de joacă pentru cei mici. De asemenea, ei mai oferă şi “şcoala de tenis”, organizată pe grupe de vârste, oferind antrenamente celor care vor să exceleze în domeniu sau pur şi simplu vor să ştie cum să mânuiască mai bine racheta.

Tarife:

Sezonul primavara – toamna – 30 lei/ora

Sezonul de iarna – 55 lei/ora

Racordari rachete – 20 lei

Programul este de LUNI până DUMINICĂ, de la ora 7:00 am până la ultimul client.

Îi puteţi găsi la adresa Str. Alexandru Ivasiuc nr. 7, sector 6 (în spatele Pieţei Crângaşi), Bucureşti, sau pe pagina lor oficială.

3. Daimon Sport Club Bucuresti

Cu o gamă largă de servicii pe care le pun la dispoziţia clientului, clubul sportiv Daimon oferă 5 terenuri de zgură pentru iubitorii acestui elegant sport, atât vara, cât şi iarna (2 din 5 terenuri fiind acoperite cu balon protector). Terenurile dispun şi de nocturnă astfel încât, în sezonul cald, se poate juca tenis până la miezul nopţii. Oferă lecţii de tenis pentru începători, avansaţi şi de performanţă.

Programul este între 6:00-24:00.

Tarife – abonamente:

Luni-Duminica 06:00 – 18:00 – 45 lei

Luni-Duminica18:00 – 24:00 – 55 lei

Tarife – rezervări liber:

Luni-Duminica

06:00-24:00- 60 lei

Îi găsiţi la adresa Calea Piscului 10, București, România sau pe site-ul lor oficial, DaimonClub.ro.

4.Club Sportiv Sport Galaxy  

Bazele acestui club sportiv au fost puse de fostul jucător de tenis Ionuţ Moldovan şi tatăl său, Ion Moldovan, fost jucător de fotbal, actualmente antrenor.  Ei pun la dispoziţia oricărui om pasionat de tenis o serie de terenuri de zgură, dotate cu nocturnă, ce permit practicarea sportului până la ora 24, în sezonul cald. Pe timp de iarna, 6 dintre terenuri sunt acoperite cu baloane protectoare. Pregătirea fizică şi recuperarea pot fi efectuate în sala de fitness, aerobic şi saună din cadrul clubului. Toţi clineţii, indiferent de vârstă, beneficiază de programe de iniţiere şi minitenis (pentru copii, mai ales), programe pentru avansaţi şi de perfomanţă.

Programul este de LUNI până DUMINICĂ, iar preţurile încep de la 30 RON pentru teren simplu, 35 RON pentru teren dublu (în timpul zilei) şi 45 RON, respective 50 RON pentru nocturnă.

Pentru mai multe informaţii îi găsiţi la adresa Str. Oltetului nr 30, sec 2, Bucuresti sau pe pagina lor oficială.

5.Centrul Naţional de Tenis

Centrul Naţional de Tenis, sau pe scurt CNT, pune la dispoziţia clienţilor 14 terenuri de tenis de zgură şi greenset (10 terenuri de zgură, 3 terenuri de greenset in aer liber şi unul în sală). Pe 8 dintre aceste terenuri este instalată nocturnă, iar pe timp de iarnă două dintre terenuri sunt acoperite cu balon presostatic cu aer cald. Unul dintre avantajele acestui centru, pe lângă serviciile din dotare şi terenurile de bună calitate, este faptul că puteţi să îi întâlniţi pe Victor Hanescu, Sorana Cirstea, Raluca Olaru – care au obiceiul de a se antrena aici.

Programul este de LUNI până DUMINICĂ, de la 7:00 până la 00:00.

Tarife: între 20 RON/h şi 60 RON/h

Îi puteţi găsi la adresa Str. Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucuresti sau dând click aici.

6.Tenis Club AMG

Având 6 terenuri cu zgură în dotare, toate cu nocturnă şi 3 cu balon, Tenis Club AMG este deschis pentru toţi iubitorii de tenis, oferind o gamă largă de servicii şi antrenamente de la stadiul de începători până la perfomanţă.

Tarife: de la 35 RON/h

Program: de LUNI până DUMINICA, între orele 7:00 – 00:00.

Îi puteţi găsi la adresa Str. Drumul Belsugului, nr. 40-42 sect. 6, Bucureşti sau pe site-ul lor oficial.

Acestea fiind spuse, vă doresc distracţie plăcută şi cât mai multă stamina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.