Pentru orice persoană obişnuită, xeroxul înseamnă mult mai mult decât locul în care mergi să-ţi faci o copie după buletin sau sa printezi ceva foi pe care poti sa le rătăceşti dacă nu eşti atent. Pentru un student, el salvează vieţi atunci când ai nevoie de foi speciale pentru lucrările tale, de print la viteză maximă sau de preţuri accesibile pentru a putea să-ţi faci cinste cu o bere după ce ai terminat predările şi sesiunea.

Xeroxurile din campusuri şi de lângă facultăţi sunt o adevărată binecuvantare, mai ales atunci când mai ai două minute înainte de deadline, minute care sunt rezervate alergatului prin facultate pentru a ajunge la sală unde trebuie să-ţi predai dosarul (împreună cu lacrimi şi două nopţi nedormite). Nu vă pot enumera pe degetele de la mână de câte ori am reuşit să predau proiectele la timp doar pentru că am avut doi domni drăguţi care m-au ajutat să ajung la timp la predare, scutindu-mă astfel de restanţe.

Dar unde xeroxăm în Bucureşti?

Oraş mare, plin de viaţă, presărat cu campusuri şi print shop-uri la fiecare colţ, este greu să faci alegerea potrivită atunci când eşti presat de timp şi ai prea puţină răbdare de a mai da un search pe google, căutând adresa cea mai aproape de tine. Mai jos ai o listă cu xeroxuri aproape de campusurile din capitală, la îndemână şi accesibile.

Crystaly Electronic

Având cinci sedii in Bucureşti, 3 în Regie (La P2, P5 şi P10), altul la intrare dinspre Splaiul Independenţei a Universităţii de Medicină Veterinară, şi ultimul în Agronomie, ei oferă servicii de calitate, cu o experienţă de peste 10 ani, la preţuri avantajoase (faţă-verso, la 0.12 bani sună bine, nu?) şi tehnologie de ultimă generaţie pentru a printa după dorinţele fiecăruia. Pentru mai multe detalii, aruncţi un ochi >>aici<< sau direct la sursă, la adresa Splaiul Independentei nr. 290, bl. P2, P5 parter , sector 6// Splaiul Independentei nr. 105 (Intrarea dinspre Splai a Universitatii de Medicina Veterinara) // B-dul Marasti nr. 59, Bl. A7, parter, sector 1// Bdul Marasti nr. 59, Bl. A7, parter, sector 1.

First Copy

Unul dintre avantajele acestui centru de copiere este programul non-stop (la sediul din Grozăveşti), aşa că dacă aveţi nevoie de un print rapid în mijlocul nopţii, în timpul săptămânii, mai mult ca sigur le veţi găsi uşa deschisă. Au două sedii, unul în Grozăveşti, celălalt lângă Universitate, cu preţuri accesibile, servicii de calitate şi eficiente. Mai multe informaţii găsiţi >>aici<< sau personal, la sediile din Grozăveşti (Splaiul Independenţei, nr 20) sau din Universitate ( str edgar Quintet, nr 7).

PimCopy

Situat pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, în sectorul 5, aproape de căminele studenţeşti A si B, şi Facultatea de Drept, centrul de print „Pim Copy” oferă servicii variate, complete, de la copiere, la print de diplome, proiecte, cărţi de vizită, produse personalizate (tricouri, trofee), plotare, logo design şi nu doar atât. Cu tehnologie de ultimă generaţie la îndemână şi o echipă de profesionişti, ei sunt gata să-ţi aducă proiectul şi ideile la viaţă – pe hârtie, la preţuri avantajoase. Mai multe informaţii găsiţi >>aici<< sau la sediul lor de pe strada Bulevardul Mihail Kogalniceanu Nr. 24, Sector 5, Bucuresti.

Plot & Coffee Shop

Pe lângă serviciile diverse de copiere/xeroxare/plotare pe care le oferă şi locaţie la colţ de stradă cu Universitatea şi Universitatea de Arhitectura şi Urbanism Ion Mincu, PlotShop vine cu zonă de lucru şi cafenea, deschise pentru oricine doreşte să schimbe mediul de lucru din motive de productivitate sau rutină. Avantajul acestui spaţiu constă în faptul că a fost conceput de doi arhitecţi, care combină funcţiunea cu amenajarea şi serviciile de calitate, oferind spaţiu pentru distracţie, concerte, evenimente şi conferinţe. Şi dacă cineva ştie mai bine cât de important e un print de calitate, acela este un arhitect sau student la arhitectură, care depinde de asta pentru a avea un proiect de calitate. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina lor oficiala. http://www.plotshop.ro/, sau la sediul de pe Str. Biserica Enei, nr 2, în gangul din spatele Bisericii „Sfântul Nicolae dintr-o zi”, zona Universitate.

Argo Internet Xerox

Aproape de Universitate si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu se afla Argo Internet Xerox care oferă servicii non-stop, de luni până duminică şi vin cu o ofertă inedită ce consta în pachete de zi şi de noapte, pe ore. De la xerox, la print, la produse pentru calculatoare, birotică, internet şi altele, îi găsiţi deschişi la orice oră din zi, din noapte. Mai multe informaţii, >>aici<< sau pe Calea Victoriei 32-34 colt cu Regina Elisabeta.

Eprintare

Un alt print shop aflat în apropierea căminelor din Grozăveşti şi Regie se gaseste la Eprintare, un centru deschis în timpul săptămânii, ce oferă servicii (print normal, toate foarmatele, de diplome, legări etc) variate, la preţuri avantajoase. Echipă tânără, deschisă la păreri şi opinii, pregătiţi pentru orice colaborare şi gata să sară în ajutor atunci când este nevoie. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina lor oficială sau pe Strada Corvinilor nr. 5, parter, Sector 6.

Sper că aceste informaţii să vă ajute în timp de nevoie (şi necaz) şi să aveţi cât mai multe proiecte frumoase şi de calitate! Enjoy reading!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *