1.Vivo

Bineînţeles că începem cu Vivo Fusion Food Bar, cel mai renumit bar de burgeri din Bucureşti. Cu un meniu variat, ce cuprinde clasicul burger Carnifornication (la 19 RON) până la feluri ce conţin ingrediente interesante, ei sunt locaţia perfectă pentru cei care  iubesc umorul (denumirile burger-ilor sunt foarte inspirate şi foarte…cinematografice), pentru cei râvnesc un burger adevărat sau o atmosferă placută ce îmbină design-ul industrial cu cel al unui club country american.  Sau pentru cei care vor toate astea la un loc.

Preţurile sunt intre 18-28 şi îi găsiţi pe Calea Floreasca nr. 60, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina lor oficială.

2.Modelier

Se zvoneşte că aici s-ar găsi uni dintre cei mai buni burgeri din oraş, fie că sunt de pui, vită sau porc, ei arătând exact ca în pozele de pe net. Dispun de un meniu variat, homemade, acompaniat de băuturi delicioase (printre care şi chai latte – yumm), bere şi o atmosferă caldă şi primitoare, cu obiecte handmade presărate ici-colo. În sezonul cald, localul se transformă într-o grădină urbană unde poţi lua parte la proiecţii, workshop-uri sau pur şi simplu un loc unde să ai parte de o seară plăcută alături de prieteni.

Preţurile variază între 21 RON şi 39 RON şi îi puteţi găsi la adresa Str. Duzilor, nr. 12 (zona Matei Voievod), Bucuresti sau pe pagina lor oficială de facebook.

3.Burger Van

Burger Van funcţionează după un concept simplu- cel al food truck-ului (sau restaurant în mişcare) –  se plimbă prin oraş şi, de obicei, se află în apropiere atunci când ţie ţi se face foame şi ai chef de un burger zemos cum doar la ei găseşti.. Au şi o variantă staţionară, mai mare, la Burger Van Bistro, pe strada George Vraca, nr.4, Bucureşti.

Preţurile sunt între 15-25 lei, iar pe ei îi găsiţi lângă Institul Francez, pe strada Pipera Dimitrie Pompeiu 5 sau la Bistro. Mai multe informaţii pe site-ul lor oficial.

4.Red Angus Steakhouse

Porţii mari, burgeri delicioşi, cu carne de vită de calitate, din Australia şi Uruguay, mereu pregătită super bine şi atmosferă cozy, tipic americană – toate acestea le veţi găsi la Red Angus Steakhouse, în Centrul Vechi din Bucureşti, strada Franceză , nr 56

Preţurile variază între 29 RON şi 42 RON, iar mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul lor oficial.

5. Switch.eat

Cu atâtea opţiuni de localuri unde se pot mâncă burger buni, nu mă veţi crede dacă vă spun că şi Switch.eat intră în această categorie. Carnea este zemoasă, indredientele sunt inteligent combinate, iar rezultatul final este consistent şi promite să-ţi potolească foamea. Meniul este variat, cuprinzând atât burger iuţi, cu cu gorgonzola şi pesto, cât şi vegetarieni sau skinny, fără chiflă.

Preţurile sunt între 24 RON şi 34 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa strada Horei, nr. 34, Bucureşti. Mai multe informaţii pe pagina lor oficială de Facebook.

Denumiri “şmechere”, atmosferă călduroasă şi burgeri cu adevărat delicioşi. Dacă nu ştiai unde să organizezi următoarea ieşire cu prietenii, cred că ţi-am oferit eu o variantă. Sau cinci. Bon appétit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *